Често задавани въпроси

Kандидатите за работа заплащат ли за участие в конкурс?
Участието в нашите конкурси е напълно БЕЗПЛАТНО за кандидатите. Необходимо е единствено да се регистрирате онлайн и да се свържете с нас като изпратите CV и мотивационно писмо с името или кода на длъжността, за която кандидатствате.

 

Как протича процесът по подбор в Accelerate HR?
Нашият стремеж е да свързваме добрите възможности за работа с най-качествените кандидати, които отговарят на профила на зададените към нас вакантни длъжности. Правим това като поддържаме ефективни отношения с нашите кандидати, които за нас са толкова важни, колкото и нашите клиенти. Нашите консултанти ще Ви предоставят подробна информация за позицията, от която се интересувате, и в случай на съвпадение на Вашия профил с изискванията на клиента, ние ще се свържем с Вас, за да ви поканим на интервю.

 

Какво се случва след като се регистрирам?
След като успешно се регистрирате в нашия сайт и предоставите Вашата автобиография, тя ще бъде разгледана детайлно от нашите консултанти при първа възможност и ще бъде включена в нашата мрежа от кандидати. В случай, че кандидатствате за конкретна длъжност, обявена на нашия сайт и профилът Ви отговаря на изискванията на клиента, ще Ви поканим на интервю, за да имаме възможност да обсъдим в дълбочина Вашата кандидатура и мотивация за съответната длъжност.

 

Трябва ли да кандидатствам за конкретна позиция или мога само да се регистрирам в сайта без да посочвам обявена длъжност?
Не е нужно да кандидатствате за обявена на сайта позиция, за да станете част от нашата мрежа от кандидати. Необходимо е, когато се регистрирате, да прикачите Вашата автобиография, за да я включим в нашата база от контакти. В случай на последващи възможности за работа в сферата на Вашия професионален опит, такъв, какъвто е описан във Вашата автобиография, ще се свържем с Вас, за да установим дали проявявате интерес и желание да се включите в конкурса.

 

Каква е нашата политика по повод конфиденциалността?
Ние не споделяме Вашата лична информация с трети лица, включително с компаниите клиенти, без Вашето съгласие. Ако профилът Ви отговаря на изискванията за определена вакантна позиция, ще се свържем с Вас, за да потвърдите желанието си да кандидатствате преди да предоставим информация за Вас на компанията обявила вакантната длъжност.

 

А ако не отговарям на профила за никоя от настоящите вакантни позиции?
Вашата автобиография ще остане активна в базата от контакти на Accelerate HR. Вашият ангажимент е да поддържате актуална информацията си за контакт, както и информацията за последния/настоящия Ви работодател. По този начин ние ще можем да вземаме под внимание Вашата кандидатура при възникването на нови възможности за работа и така да намерим най-качествения кандидат за нашите ексклузивни позиции.

 

Имате ли въпрос, отговорът на който не виждате тук?
Изпратете ни имейл или се свържете с нас чрез:

  Find us in Google+

 

 

 

 

Често задавани въпроси
Skip Navigation Links.